Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 18:02
eyvallah
albatros01
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 18:07
sağolun arkadaşlar ellerinize sağolık...
tranceizm
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 18:09
baya erken bulmussunuz fılmı helal olsun:))
alp68
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 18:14
sağolun arkadaşlar ellerinize sağolık...
dizgin_023
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 18:17
teşekkürler kardeş
djemre
Konu: teşekurler aroyordum zaten 05.03.08 18:21
kopyaci demiş ki:
Yapım : 2008, Türkiye Tür : Komedi / Macera Yönetmen : Toğan Gökbakar Senaryo : Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne Oyuncular : Ertunç Şenkay, Hakan Bilgin, Serkan Güler, Somer Karvan, Şahan Gökbakar, Fatma Toptaş, Tuluğ Çizgen, Nedim Doğan, Vural Buldu, Hakan Akın, İsmail Hakkı, Volkan Can, Serkan Altuniğne, Kaya Gürel, Lemi Filozof, Mehmet Güler, Burcu Sülün, Sevgi Berna Biber, Murat Volkan Cal, Murat Akdağ, Baran , Gözde Demirbilek, Asiye Dinçsoy, Zeynep Aydemir, Cenk Tranlı, Okan Özden, Gamze İnci, Merve Mutlu, Batuhan Ergün, Mehmet Yumurtacı, Uğur Dede, Onur Özyavaş, Ferhat Üçer, Kaan Önal Yapımcı : Faruk Aksoy, Mehmet Soyarslan, Raif İnan Görüntü Yönetmeni : Ertunç Şenkay Dağıtım : Özen Film Süre : 1 saat, 30 dk. Konusu Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder. Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder. İş adamının ısrarlarına rağmen Recep İvedik ne para almayı kabul eder ne de otelde kalmayı… Fakat tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeder. Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek… Recep İvedik’in asıl keyifli tatil macerası bundan sonra başlayacaktır.
Pashuca
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 18:25
teşekkür ederim
byturkman
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 18:37
adembey
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 18:39
danke shcön
adım
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 19:16
bayıldm ya filme mükemmel:D
adım
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 19:17
film tek kelime harika:D
adım
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 19:19
cvp yazsanda açılmıo
alicann
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 19:19
Çok Teşekkür Ederim ellerinize Sağlık
SeRSeRy_MuRaT
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 19:59
ya nasıl ızleyecem ben bu vıdeo yu ya allah allah
nesta984
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 20:00
supersiniz walla
yuhuju
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 20:03
tsk.saolasın
lilalim
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 20:08
kopyaci demiş ki:
Yapım : 2008, Türkiye Tür : Komedi / Macera Yönetmen : Toğan Gökbakar Senaryo : Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne Oyuncular : Ertunç Şenkay, Hakan Bilgin, Serkan Güler, Somer Karvan, Şahan Gökbakar, Fatma Toptaş, Tuluğ Çizgen, Nedim Doğan, Vural Buldu, Hakan Akın, İsmail Hakkı, Volkan Can, Serkan Altuniğne, Kaya Gürel, Lemi Filozof, Mehmet Güler, Burcu Sülün, Sevgi Berna Biber, Murat Volkan Cal, Murat Akdağ, Baran , Gözde Demirbilek, Asiye Dinçsoy, Zeynep Aydemir, Cenk Tranlı, Okan Özden, Gamze İnci, Merve Mutlu, Batuhan Ergün, Mehmet Yumurtacı, Uğur Dede, Onur Özyavaş, Ferhat Üçer, Kaan Önal Yapımcı : Faruk Aksoy, Mehmet Soyarslan, Raif İnan Görüntü Yönetmeni : Ertunç Şenkay Dağıtım : Özen Film Süre : 1 saat, 30 dk. Konusu Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder. Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder. İş adamının ısrarlarına rağmen Recep İvedik ne para almayı kabul eder ne de otelde kalmayı… Fakat tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeder. Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek… Recep İvedik’in asıl keyifli tatil macerası bundan sonra başlayacaktır.
emeğine sağlık umarım güzel olmuştur !!!
bzkurteray
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 20:08
çok güzel olmuşşş
bzkurteray
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 20:11
yezda06 demiş ki:
nihayet.... harika ya bu adam:))
by_NzF
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 20:20
part 3 de gene hata wwarr yüklenmiyor yawww
by_NzF
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 20:22
oooo sadece part 1-2 yükledim dierleri yüklenmiyor :S :S :S
alfonzo_35
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 20:24
saollll kardass
efekan385
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 20:31
PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER....
cini01
Konu: süperrr 05.03.08 20:32
bence mükemmel bi film olmuş izlerken gülmek öldüm tekrar tekrraz izlerim artıkk
bgner
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 20:55
süper bi film gittim sinemayaa saollll
drozia
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 21:18
kopyaci demiş ki:
hocam süpersin Yapım : 2008, Türkiye Tür : Komedi / Macera Yönetmen : Toğan Gökbakar Senaryo : Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne Oyuncular : Ertunç Şenkay, Hakan Bilgin, Serkan Güler, Somer Karvan, Şahan Gökbakar, Fatma Toptaş, Tuluğ Çizgen, Nedim Doğan, Vural Buldu, Hakan Akın, İsmail Hakkı, Volkan Can, Serkan Altuniğne, Kaya Gürel, Lemi Filozof, Mehmet Güler, Burcu Sülün, Sevgi Berna Biber, Murat Volkan Cal, Murat Akdağ, Baran , Gözde Demirbilek, Asiye Dinçsoy, Zeynep Aydemir, Cenk Tranlı, Okan Özden, Gamze İnci, Merve Mutlu, Batuhan Ergün, Mehmet Yumurtacı, Uğur Dede, Onur Özyavaş, Ferhat Üçer, Kaan Önal Yapımcı : Faruk Aksoy, Mehmet Soyarslan, Raif İnan Görüntü Yönetmeni : Ertunç Şenkay Dağıtım : Özen Film Süre : 1 saat, 30 dk. Konusu Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder. Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder. İş adamının ısrarlarına rağmen Recep İvedik ne para almayı kabul eder ne de otelde kalmayı… Fakat tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeder. Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek… Recep İvedik’in asıl keyifli tatil macerası bundan sonra başlayacaktır.
by_demon
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 21:22
bi deneyelim tşklerr
gececi42
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 21:22
tşkrlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
sezer
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 21:58
Teşekkürler !...
megaerdi
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 22:42
güzele benzio saol
abdullahkocak_38
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 22:47
süper dir inş.
xmnbvcx
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 23:49
sagoll
elgunlu
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 23:56
eyvallah kardeşim harikasın...
elgunlu
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 23:57
eyvallah kardeşim harikasın...
elgunlu
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 05.03.08 23:58
eyvallahhhhh.
sen_ben
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 0:26
saol kardeş
saruman
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 0:48
sağol hocam
hasanxsahin
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 0:54
çokk iii yaaaa
paramedikmustafa
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 1:11
süper olmuş tbrkler.
by_cariyzma
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 1:28
supersin dostum
oguzkorkmaz
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 1:44
emeğine sağlık.. ok saol
wallker
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 1:46
sağol ya ne zamandır bunu bekliyordum
hasankizmaz
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 1:53
Milli eğitim bakanı bu film hakkında yorum yapmıs Cok fazla argo nasıl bu kadar cok ızlenıyor bılemem diye Argonun yerı ve zamanı onemlı bence cuk oturmus neden ızlenmesın kı
bunyamin10
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 2:24
ee güzel olmus elinize saglık seyredelim bakalım
kozalak22
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 2:27
emeğine sağlık baboww bütün rapler senin
chivasregal21
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 2:34
teşekkürler
chivasregal21
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 2:35
teşekkürler
chivasregal21
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 2:37
teşk....teşk....
memolid
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 6:30
teşekkürler
deepman
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 10:30
görüntü çok kötü ya ilk 50 dakkika yana yatmış ufak görüntüden izliyorsunuz
Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel)