Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 12:31
ellerine sağlık kardeş
sanguchi
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 12:37
eyvallah
LeonarT
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 12:43
Bi bakayım dostum saolasın.
payback21
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 12:51
teşekkürler türkiye
sensizim
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 13:56
iiiiiiiiiiiiiiiiii
byeagle
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 15:53
gercekten merak ettim acaba nasıl teşekkürler
izleme
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 17:27
aroner
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 17:42
Teşekkürler... Çok merak ediyordum...
mustafa5461
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 18:01
teşekkürler
sanika
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 18:31
thnx
sanika
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 18:32
eline sağlık
sanika
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 18:33
kopyaci demiş ki:
Yapım : 2008, Türkiye Tür : Komedi / Macera Yönetmen : Toğan Gökbakar Senaryo : Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne Oyuncular : Ertunç Şenkay, Hakan Bilgin, Serkan Güler, Somer Karvan, Şahan Gökbakar, Fatma Toptaş, Tuluğ Çizgen, Nedim Doğan, Vural Buldu, Hakan Akın, İsmail Hakkı, Volkan Can, Serkan Altuniğne, Kaya Gürel, Lemi Filozof, Mehmet Güler, Burcu Sülün, Sevgi Berna Biber, Murat Volkan Cal, Murat Akdağ, Baran , Gözde Demirbilek, Asiye Dinçsoy, Zeynep Aydemir, Cenk Tranlı, Okan Özden, Gamze İnci, Merve Mutlu, Batuhan Ergün, Mehmet Yumurtacı, Uğur Dede, Onur Özyavaş, Ferhat Üçer, Kaan Önal Yapımcı : Faruk Aksoy, Mehmet Soyarslan, Raif İnan Görüntü Yönetmeni : Ertunç Şenkay Dağıtım : Özen Film Süre : 1 saat, 30 dk. Konusu Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder. Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder. İş adamının ısrarlarına rağmen Recep İvedik ne para almayı kabul eder ne de otelde kalmayı… Fakat tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeder. Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek… Recep İvedik’in asıl keyifli tatil macerası bundan sonra başlayacaktır.
melih-fairplay
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 19:23
çok tşkrlr umaruım link salamdır !!!
godwhip_Atilla
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 19:50
saolasın kardesım Paylasım Guzel Şey
mclaren536
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 20:12
harika en sonunda buldum teşekkürler
death25
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 20:36
ja birizi bari yazsaydi, kalite nasil oldugunu..neyse eline saglik sag olasin
gazi07
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 20:40
çok sağollll
gazi07
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 20:41
sağolasın
sevdakar14
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 20:41
ellerinize saglik
gazi07
mesaj yazdık link nerde
firathazar
Konu: eline sağlık 06.03.08 20:57
kopyaci demiş ki:
Yapım : 2008, Türkiye Tür : Komedi / Macera Yönetmen : Toğan Gökbakar Senaryo : Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne Oyuncular : Ertunç Şenkay, Hakan Bilgin, Serkan Güler, Somer Karvan, Şahan Gökbakar, Fatma Toptaş, Tuluğ Çizgen, Nedim Doğan, Vural Buldu, Hakan Akın, İsmail Hakkı, Volkan Can, Serkan Altuniğne, Kaya Gürel, Lemi Filozof, Mehmet Güler, Burcu Sülün, Sevgi Berna Biber, Murat Volkan Cal, Murat Akdağ, Baran , Gözde Demirbilek, Asiye Dinçsoy, Zeynep Aydemir, Cenk Tranlı, Okan Özden, Gamze İnci, Merve Mutlu, Batuhan Ergün, Mehmet Yumurtacı, Uğur Dede, Onur Özyavaş, Ferhat Üçer, Kaan Önal Yapımcı : Faruk Aksoy, Mehmet Soyarslan, Raif İnan Görüntü Yönetmeni : Ertunç Şenkay Dağıtım : Özen Film Süre : 1 saat, 30 dk. Konusu Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder. Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder. İş adamının ısrarlarına rağmen Recep İvedik ne para almayı kabul eder ne de otelde kalmayı… Fakat tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeder. Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek… Recep İvedik’in asıl keyifli tatil macerası bundan sonra başlayacaktır.
maxrock
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 20:58
tşkkk baklmmm bii
gurkan_vmy22
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 21:21
süper;)
zehra61
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 21:30
emeğine sağlık
death25
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 21:32
indirmisdim zaten bunu, bakilacak durumda deyil...baska version düsündüm ama malesef notlar görüntü:10 üstü 2 ses 10 üstü 6.5
bakilmaz, beklicem
davidsukru
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 23:00
süperrr
xtturks
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 06.03.08 23:57
Teşekkürler eline sağlık
Yusufcan41
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 1:41
Bir bakalım
BY.Crayn
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 2:13
süpersin kardeşşş
DARK
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 2:34
Ellerine Sağlık Sağolasın
mrvedat
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 2:49
teşekkürler
Recepgs
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 3:58
teşekkürler
03ismail
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 8:48
teşekkürler
03ismail
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 8:49
iide link yok
03ismail
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 8:52
ben nie linki göremiyorum biraz yardım lütfen
a249
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 10:19
inşallah keyifildir çok sağolun
alicamli
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 10:51
elinize sağlık arkadaşlar.. teşkür ederizz.. saolunn
yasinv
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 11:42
yezda06 demiş ki:
nihayet.... harika ya bu adam:))
superrr
alligatoremr
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 12:25
eyvallah kardeş süpersin:DD
dalgiic
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 12:36
kopyaci demiş ki:
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 13:40
sağol
firet
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 14:19
güzel paylaşım teşekkür
zeynepz
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 14:24
teşekkürler
memo27
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 15:14
ulen para verıp ızlesenıze ben ızledım sınemada ıkı kere
memo27
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 15:15
kopyaci demiş ki:
elıne saglık saol
uabb
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 15:56
eyvlh
iridyum
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 16:06
saol arkadaş
bogacsony
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 16:20
sağolasın
emr77
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 19:33
eyw usta
korby
Konu: Geri: Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel) 07.03.08 19:40
cok tesekkürler
Recep ivedik Sinema Çekimi (Çekim Fena Değil Ses Mükemmel)