Konu: Tepenin Gözleri 2 (The Hills Have Eyes 2) AVI 29.06.08 1:35
Özet: Carter ailesi ile başlayan kabus onlarla bitmedi… Rutin görevleri arasında NewMexico sınırındaki bilim adamlarına ekipman taşımak olan bir grup asker kampa vardıklarında herkesin ortadan kaybolduğunu fark ederşer. Atomik araştırmalar yapan ekipten yalnızca yardım isteyen bir sinyal kalmıştır. Takım dağdan gelen sinyali araştırmaya karar verir. Eğer gerçekten yardıma ihtiyacı olan biri varsa belki de bu ıssız tepeler arasında yalnız calışan bilim adamlarıdır… Carter ailesinin başına gelenlerden bir haber bu ıssız ve lanetli tepelerde araştırmaya girişirler. Ve onları da diğerlerini bekleyen yamyam mutantlar beklemektedir. Bu kez kötülerin gücü çok daha fazla ve soylarını devam ettirebilmek için çok daha akılcı ve saldırganlardır.
En son hayat1masal tarafından 30.06.08 21:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
gokhan300
Konu: Geri: Tepenin Gözleri 2 (The Hills Have Eyes 2) AVI 30.06.08 19:46
kardeşim part 4 ü nie koymuyosun ki anlamıyorum ya
hayat1masal
Konu: Geri: Tepenin Gözleri 2 (The Hills Have Eyes 2) AVI 30.06.08 21:43
Buyur güzel kardeşim linkleri yeniledim! iyi seyirler!
gokhan300
Konu: Geri: Tepenin Gözleri 2 (The Hills Have Eyes 2) AVI 01.07.08 0:25
sağol kardeş eline sağlık ben part 3 e kadar indirdim öbüründen bundan part 1 den mi indirmem gerekio
hayat1masal
Konu: Geri: Tepenin Gözleri 2 (The Hills Have Eyes 2) AVI 01.07.08 2:34
Evet mp4 idi onlar, eğer yukardakileri indirmek istiyorsan part1 den başlayacaksın! Ayrıca mp4 linklerini de aşağıda veriyorum. Hangisini indiriyorsan sen bilirsin!