Dünyanın herhangi biryerindeki bilgasayarı kendi bilgisayarından yönet.
Yazar
Konu: Dünyanın herhangi biryerindeki bilgasayarı kendi bilgisayarından yönet. 26.06.08 3:29
Arkadaşlar programı kullanmak çok basit.Yapılması gereken en temel şey programı kendi bilgisayarınıza ve yönetmeniz gereken bilgisayara kurmak.Zaten küçük boyutlu bir program.(500 kb).Programı bilgisayarınıza hiçbir ayarını ellemeden kurduktan sonra programın menüsü masa üstünüze gelicek.Masa üstünüze gelen bu menüyü 10-15 saniye bekledikten sonra YOUR DETAİLS kısmındaki ID numaranız ve PASSWORD' ünüz belirlenecek. Bu numaralar geldikten sonra olay tamamdır. Aynı işlemi Karşıdaki pc dede yaptıktan sonra, şimdi siz karşı tarafın ID numarasını ondan isteyin PARTNER DETAİLS kısmındaki ID sekmesine onun ID sini yazın ve CONNECT TO PARTNER sekmesine basın.Sizden password istiycek karşıdan şifreyide alın ve güzelliği görün. Ben bu programı arkadaşlarıma yardım etmek için kullanıyorum. Gerçekten bomba ve çok başarılı bir program.Hatta geçen gün bilgisayardan çok fazla anlamayan Londradaki arkadaşımın bilgisayarına girip Kaspersky antivirüs programı kurup bilgisayarını tarattırdım.Oda bu programı görünce şok oldu.Herkese tavsiye ederim...