Sence Sitede Bi Eksiklik Varmı ? Varsa Eksik Olan Ne ?
Kopyacı Olmak Nasıl Bir Duygu ?
Peki Aradığını Buldun mu ?
Sende Paylaşım Yapmak İstermiydin ? Evetse Peki Neden Yapmıyorsun Buna Bir Engelmi var ?
Ve Sonunda Kopyacıya Bi Sorun Sualin Varmı ?
Marcello
Konu: Geri: Sorular ve Yanıtları 02.06.08 20:51
Adın Ne ? ahmet yildirim yüce
Nerden ? gaziantep
İlgi Alanın Ne ? müzik
Siteyi Nerden Buldun ? internetten
Siteden Memnunmusun ? hemde cok
Sence Sitede Bi Eksiklik Varmı ? Varsa Eksik Olan Ne ? var sitenin radio su yok
Kopyacı Olmak Nasıl Bir Duygu ? paylasim guzeldir
Peki Aradığını Buldun mu ? evet bir cok seyi
Sende Paylaşım Yapmak İstermiydin ? Evetse Peki Neden Yapmıyorsun Buna Bir Engelmi var ? yaptim paylasim
Ve Sonunda Kopyacıya Bi Sorun Sualin Varmı ? yok allah razi olsun ne diyeyim
En son Marcello tarafından 02.06.08 20:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
djyorgun
Konu: Geri: Sorular ve Yanıtları 02.06.08 20:51
güsel
snake_19
Konu: Geri: Sorular ve Yanıtları 02.06.08 22:49
Adın Ne(- BARISCAN
Nerden(- ÇORUM
İlgi Alanın Ne(- MÜZİK VE SPOR
Siteyi Nerden Buldun(- ARKADASLARDAN
Siteden Memnunmusun(- EVET HEMDE COK MEMNUNUM
Sence Sitede Bi Eksiklik Varmı(- BENCE YOK Varsa Eksik Olan Ne EKSİK OLAN BİRAZ DAHA KOLAYLASMASI SİTENİN İC CEVRESİ FELAN
Kopyacı Olmak Nasıl Bir Duygu?(- KOPYACI OLMAKTAN COK MUTLUYUM İYİKİ BU SİTEYİ BULMUSUN EMEK VERENLERİN ELİNE SAGLIK
Peki Aradığını Buldun mu ?(-ARADIGIM HERSEYİ BULDUM BENİM ARTIK BASKA FORUMLARDA İSİM OLMAZ ESKİDEN BİSEY BULMAK İCİN O KADAR UGRASIYORDUM
Sende Paylaşım Yapmak İstermiydin?(-EVET HEMDE COK İSTERDİM (-Peki Neden Yapmıyorsun Buna Bir Engelmi var ?(-AMA BİLMİYORUM YOL GÖSTEREN YOK YA Ve Sonunda Kopyacıya Bi Sorun Sualin Varmı ? (-EVET SUNU SORMAK İSTİYORUM BU SİTEYE BU KADAR EMEK YAPIYOSUN BİSEY KAZANIYORMUSUN...???(- SUNUDA SÖLEYİM COK GÜZEL Bİ SİTE YAPMIISIN NE OLURSA OLSUN HERSEY MÜKEMMEL ÖTESİ BİDE SÜREKLİ SİTEYİ DEGİSTİRİYORSUN BUDA BENİM HOSUMA GİDENLERDEN BEN SANA SUNU DERİM ÇORUM'CA ABİ HELAL OLSUN HERİİİ...!!!
eptimul
Konu: Geri: Sorular ve Yanıtları 03.06.08 0:10
Adın Ne ? ALİ
Nerden ? İZMİR
İlgi Alanın Ne ? WEB TASARIM
Siteyi Nerden Buldun ? GOOGLE ABİMİZ SAĞOLSUN
Siteden Memnunmusun ? EVET İÇERİK OLARAK GÜSEL
Sence Sitede Bi Eksiklik Varmı ? Varsa Eksik Olan Ne ? TASARIM EKSİKLİĞİ ÇOK FAZLA.VE FREE SİTE OLARAK KURMANDA AYRI Bİ EKSİKLİK GETİRMİŞ.BU İŞTE CİDDİSEN KENDİ FORUMUNU KURMANI TAVSİYE EDİYORUM.EĞER KURARSANDA SONUNA KADAR YARDIMCI OLURUM.BU ŞEKİLDE KAYBIN OLUR
Kopyacı Olmak Nasıl Bir Duygu ? GAYET GÜSEL
Peki Aradığını Buldun mu ? EVET
Sende Paylaşım Yapmak İstermiydin ? Evetse Peki Neden Yapmıyorsun Buna Bir Engelmi var ? ENGELİM YOK BEN ZATEN PAYLAŞIMCIYIM.AMA KENDİ SİTEMDE
Ve Sonunda Kopyacıya Bi Sorun Sualin Varmı ? KOPYA CEKİLMESİNE NASIL GÖZ YUMARSIN : ) TERBİYESİZ ŞAKA Bİ YANA .EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALMAN DİLEĞİYLE.
BUNLARDA BENDEN.HANİ BU KADAR EMEK HARCIYORSUNDA BİRŞEY KAZANIYORMUSUN DİYOLAR YA.MADDİ OLARAK BİRŞEY KAZANILMASADA.PAYLAŞMANIN SEVİNCİ VE MUTLULUĞU AYRI.SENDE BUNUN TADINA VARMIŞINKİ SİTE KURMA İHTİYACI HİSSETMİŞİN.TEBRİK EDİYORUM SENİ. . .
violin
Konu: Geri: Sorular ve Yanıtları 03.06.08 11:47
harika
Admin
Konu: Geri: Sorular ve Yanıtları 03.06.08 12:07
snake_19 demiş ki:
Ve Sonunda Kopyacıya Bi Sorun Sualin Varmı ?
(-EVET SURU SORMAK İSTİYORUM BU SİTEYE BU KADAR EMEK YAPIYOSUN BİSEY KAZANIYORMUSUN...???
Evet bişiyler kazanıyorumama Maddi olarak degilbunlardan önemli olan birşiyler varDostluk ve Arkadaşlık kazandım.kendimi geliştirdim yani bi çok şey verdi bu site bana...
(- SUNUDA SÖLEYİM COK GÜZEL Bİ SİTE YAPMIISIN NE OLURSA OLSUN HERSEY MÜKEMMEL ÖTESİ BİDE SÜREKLİ SİTEYİ DEGİSTİRİYORSUN BUDA BENİM HOSUMA GİDENLERDEN BEN SANA SUNU DERİM ÇORUM'CA ABİ HELAL OLSUN HERİİİ...!!!
efsane_68
Konu: Geri: Sorular ve Yanıtları 03.06.08 22:27
Adın Ne :tahsin
Nerden AKSARAY
İlgi Alanın Ne :Bilgisayar
Siteyi Nerden Buldun :ÖYLE BAKARKEN KARŞILAŞTIK:D
Siteden Memnunmusun:ÇOOOOOOOKK
Sence Sitede Bi Eksiklik Varmı :EKSİK DEGİL FAZLASI VAR TŞK
Kopyacı Olmak Nasıl Bir Duygu:KOPYA BİR SANATTIR BU SANATI İCRA ETMEK SÜPER Bİ DUYGU
Peki Aradığını Buldun mu :AKLIMA GELMEYENLERİ BİLE BULUOM
Sende Paylaşım Yapmak İstermiydin :EWET BİTANE YAPTIM DAHADA YAPARIM AMA SİTEDE HERŞEY VAR BANA GEREK YOK
sevimlikul
Konu: Geri: Sorular ve Yanıtları 03.06.08 23:54
Adın Ne ? fatih
Nerden ? ankara
İlgi Alanın Ne ?müzik
Siteyi Nerden Buldun ?internetten
Siteden Memnunmusun ?evetttttt
Sence Sitede Bi Eksiklik Varmı ? Varsa Eksik Olan Ne ?hiç bir eksiklik yok
Kopyacı Olmak Nasıl Bir Duygu ?kopyacılıkta bir sanattır.herkes yapamaz
Peki Aradığını Buldun mu ?çoğunu buldum
Sende Paylaşım Yapmak İstermiydin ? Evetse Peki Neden Yapmıyorsun Buna Bir Engelmi var ?engel yok
Ve Sonunda Kopyacıya Bi Sorun Sualin Varmı ?yok teşekkür ederiz ______
Pashuca
Konu: Geri: Sorular ve Yanıtları 04.06.08 16:16
Adın Ne ? EMRE
Nerden?İSTANBUL
Siteyi Nerden Buldum?İNTERNETTEN
Siteden Memnunmusun ?SİtEDE HARİKA PAYLAŞIMLAR VAR KOPYACIYA CEVAP YAZDIĞIMIZ ZAMAN LÜTFEN BİZE CEVAP VERSİN
Sence Sitede Bi Eksiklik Varmı ? Varsa Eksik Olan Ne ?HEMEN HEMEN BÜTÜN PAYLAŞIMLARIN RAPİD OLMASI BENİ USANDIRIYOR AÇIKÇASI
Kopyacı Olmak Nasıl Bir Duygu ?ALLAH O MERTEBEYE GETİRMEYİ NASİP EYLESİN!! AMİN
Peki Aradığını Buldun mu ?HEMDE FAZLASI İLE BULDUM
Sende Paylaşım Yapmak İstermiydin ? Evetse Peki Neden Yapmıyorsun Buna Bir Engelmi var EVET AMA ZAMAN BUNA İZİN VERMİYOR
Ve Sonunda Kopyacıya Bi Sorun Sualin Varmı ?ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN