<HR style="COLOR: #d1d1e1" SIZE=1> Arkadaşlar sınıfta mercan dedeyi mi ne çağırıyolardı daha sonra panomuzdaki kağıtlar uçuştu ve herkes korkmuştu daha sonra elime panodan uçan bir kağıt düştü ben tabi arkadaşlara verdim kağıtta ben geldim korkmayın dedi ama biz hayret içindeydik fincana Buğra dokunup sen kimsin dedi ben yedi başlı bir cinim yazılı kağıt geldi bizde hadi canım 7 başlı cin mi olur dedik kağıtlar çok kötü esen bir rüzgarra kapılmışlardı sanki kağıtlar üstümüze düşüyor her birinde bir not yazıyordu kimse benimle dalga geçemez siz beni bilmiyorsunuz benim adımı üç kere söyleyeni çarparım yedi başımın yediside sizi tavuk gibi kızartır falan yazıyordu ben şok olmuştum sıramın altında birinizi alacağım yazılı bir kağıt vardı biz sınıftan çıktık daha sonra sadece 7 kişi girebildik ve buğra dalga geçer bir tavırla 3 kere cin cin cin dedi biz ne yapıyosun sen manyak mısın dedik?buğranın yüzü kızardı ama birşey olmamıştı buğra çok korkmuştu.Cin seçtiniz mi dedi biz neyi dedik ben seçemedik dedim herkes bana ney dedi cinle o anda tek ben konuşuyordum.cin bana sen benim olacaksın dedi benhayır ben sana bilgin vericeğim bilgin sınıfın en çalışkanıydı cin olur dedi beni bir dahaki sefere cennette giderken göreceksin dedi sen seçilmiş kişisin seni koruyacağım dedi daha sonra ben arkadaşlarıma duyduklarımı anlatırken bilginin öldüğünü gördüm onu birşey havaya kaldırıyordu bizöğretmene bu olanları kimseye anlatamadık.ogünden beri 3 kere cin dediğimde içimde bir güç oluşuyor ben bu gücü hep kullanıyorum. NOT(BU HİKAYEYİ OKUYANLAR KALP KRİZİ GEÇİRİP ÖLEBİLİR )bu anşalnlatılanları dikkate almayanlar 7gün sonra ölecektir veya ben gelip sizi öldürürüm.benden korkun!!! ölümlülersiz garip pisliklersiniz alıntıdır
umman61
Konu: Geri: üç kere sakın demeyin 30.06.08 11:33
Sıkıyorsa,Gel Beni Öldür Allahmısın len ..................ama şunuda bil Bende boş değilim HADİ ADRESİNİ VER BANA hodri meydan fazla uçmuşsun dikkat et ne kadar yükselirsen o kadar yüksekten düşersin canının yanma oranıda düşüşüne paraleldir. AKILLI OL
gokhan300
Konu: Geri: üç kere sakın demeyin 01.07.08 0:33
lan olum çakallığın lüzumu yok lan efendi olun olum şarlatanlığa gerek yok
redlion_48
Konu: Geri: üç kere sakın demeyin 27.02.09 0:49
ey ewlat sana kaç kişinin güldüğünü ve kaç kişinin ailenle çok yakın ilişki kurtduğunun farkındamısın ..koçum adam ol da bi halta yara ne bu bebek hikayeleri yapma koçum yapma aslanım benim hadi paşam git okulunu oku bakimm...?