Onur ve Sehrazat müsterilerini ugurlarlar ve Asansöre dogru giderler..
O.: Bizde Ruf'a cikip birer icki icelim. S.: Izin verirseniz odama cikmak istiyorum. O.: Erken degil mi? S.: Ben Yorgunum biraz. (Onur biraz bozulur) O.: Peki!
Asansör gelir ve binerler.. Ansansör'le yukari cikarken Onur Sehrazata bakmaya baslar..Sehrazat'sa önüne bakmaktadir..
O.: 300 Bin Dollar!!
Sehrazat $asirir ve Onur'a bakar..
S.: Ne?..
Sehrazat Sinirle Onur'a bakar..
O.: Bir Gece Daha..
Sehrazat iyice sinirlenir ve yutkunmaya baslar..
Admin
Konu: Geri: Binbir Gece Replikler... 03.02.08 16:04
SEHRAZAT VE BENNU'NUN ARABADAKI SAHNESI
B.: Neydi o laf? S.: Hangisi? B.: Hani söyledin ya Allah biseyiniz olsun.. S.: Hee¤Allah Kömeginiz Ola.Mihriban Abla'dan ögrendim. B.: Tahmin ettim S.: Uff! Cok gec kaldim Bennu ya.Dogumgünü rezil oldu cocugun.Ama Sabah 5de'de olsa kesicem o pastayi. B.: Hah! Canim ya..Aaa Kaan'a Hediyemi vermeyi unutma! S.: Bes Dakika ugramazmisin? B.: Bilemedim.. S.: Cok düsüncesizim ya.Saat olmus gecenin kaci ben ne diyorum. B.: Yok Yok¤asil ben düsüncesizim.Sabahtan beri Yüregin Agazinda dolasiyosun¤ben hala uyukudan bahsediyorum. S.: Sacmalama B.: Yok Yok gelicem. S.: Hic gerek yok Hayatim.Bennu'cum bosver.. B.: Olmaz gelicem.. S.: Gercekten bak¤eve git sen cok gec oldu. B.: Yaa..O canim Pastayi siz yiyin biz eve gidelim¤yok öyle yagma.Aman zaten Yemekte güzel degildi¤aciktim. B.: Kerem Bey Havyar sevmiyomus o arada bunuda ögrendik..
Admin
Konu: Geri: Binbir Gece Replikler... 03.02.08 16:08
TOPLANDIDAN CIKMA SAHNESI
Onur¤Sehrazat¤Kerem ve Bennu Misafirleri Yolcu ederler.. K.: Oh Nihayet.Sabaha kadar Havyar'den bahsedecekler zannettim.Bidahaki Toplantiyi Atanada yapalim abi.Yorgunuz der Otelimize kacariz hic olmazsa. O.: Isimiz var bu Adamlarla.. S.: Allah Kömeginiz Ola.. K.: Ne Ne¤bidaha söyle bakayim.. (GÜLÜSÜRLER) S.: Allah Kömeginiz Ola.. O.: Ne cabuk kaptin Azericeyi K.: Hakikaten ya.Sendemi ''Fakildati Baki'' dan Mezunsun yoksa?.. S.: Yok. Azerbaycan Televizyasi sagolsun.
Onur ve Kerem Gülümseyip Sehrazata bakarlar oda Gülümsemektedir ama Bennu surat asar..Ve Onur Sehrazata dogru yönelir..
K.: Sehrazat¤sen Arabasizdin istersen ben birakayim seni? (Bennu lafa atlar) B.: Ben birakirim aslinda..yani yolumun üstü S.: Ben Bennu'yla giderim..Tesekkür ederim
B.: Iyi Geceler.. S.: Iyi Geceler O.: Iyi Geceler
Bennu ve Sehrazat arabaya binerler..
O.: E iyi geceler o zaman..
Kerem kafa sallar ve Arabalarina binerler..
Admin
Konu: Geri: Binbir Gece Replikler... 03.02.08 16:10
DISARIDAKI SAHNE
Sehrazat Doktor'dan cikar ve yolda yürümeye baslar.. Yolda yürürken aklina Bennu'yla konustuklari gelir..
S.: Oglum lösemi hastasi¤ilik nakli icin paraya ihtiyacim var desem Onur Bey'e..Bana 150 bin dolar verirmi sence Bennu?
B.: Offf! Bilmiyorum Sehrazat.Vermez bana kalirsa.E az buz para degil ki. 150 bin dolar.
S.: Oglumun hayati söz konusu ama Bennu.O kadar vicdansizmidir sence?
B.: Kac senedir BinYapi'da calisiyorum.Vicdani oldugunu göstericek bir haraketini görmedim.Onur Bey cok kati bir Adam.
S.: Vermez diyorsun yani
B.: Istersen bir söyleyelim¤ama birak parayi vermeyi birde ''Vay işe girerken bize cocugum yok'' dedin diye seni işten kovarsa seni. O zaman ne yaparsin?
Bu arada Sehrazat yolda yürürken kahrolmaktadir..
S.: Uff! Allah'im¤Allah'im bir mucize olsun ne olur¤ne olur bir mucize olsun.Bulayim bu parayi..
Ve Sehrazat aglamaktadir..
Admin
Konu: Geri: Binbir Gece Replikler... 03.02.08 16:11
SIYAH GECE SAHNESI
Sehrazat Otel'e girer ve lobi'ye dogru yürür..Onur'u görür ve yanina gider
ONUR : Merhaba SEHRAZAT : Merhaba O.: Siyah giymissiniz¤matem rengi. Var mi bir sebebi? S.: Gecede Siyah diye düsündüm! O.: Oturmaz misiniz?
Bu Sahne burada biter ve Otel odasina girerler..Onur kendisine icki koymaktadir..
O.: Birsey icermisin? S.: Hayir!
Onur ickisini yudumlarken pencereden disariya bakmaktadir ve Sehrazat giriste durmaktadir...
O.: Gece Siyah!...
Onur Sehrazata Yönelir
O.: Paran burada..
Sehrazat cantasini masaya birakir ve Onur'un önünde durur..
Ve Onur Sehrazata dogru gider ve Sehrazatin Şalını cekip yere atar..Sehrazatin sacindaki tokayi cikarir..Onur Sehrazata dokunur ve Sehrazat ilk basta engeller ve istemeyerek sonra izin verir!..
Admin
Konu: Geri: Binbir Gece Replikler... 03.02.08 16:12
..Diziye Ait Replikleri Burada PaylaşaLım..
Şehrazat; - Sizinle birşey konuşabilir miyim? onur (şehrazata döner); - Buyrun. Şehrazat; - Ben şirketten biraz borç almak istiyorum. onur donuk bir şekilde şehrazata bakar sonra; - Hıı... (Derin bir nefes alır.) Şehrazat; - 150.000$ 'a ihtiyacım var. Onur; - 150.000$ 'a ihtiyacınız var. Şehrazat zorlanarak; - Evet. Onur; - Tebrik ediyorum sizi Şehrazat hanım. Gerçekten. Daha 3 ay önce işe başladığınız bir şirketten bir nefeste 150.000$ borç isteyebiliyorsunuz Şehrazat derin bir nefes alır. Onur; - Bravo. Dubai projesinin başına getirmem mi size bu cüreti kazandırdı. Hıı... Önemli bir projenin başında olmak size bu kadar cesaret verebildi demek. Şehrazat elindeki çantayı sıkarak; - Tamam. Özür dilerim. Ben çok üzgünüm. böyle bir konuşma olmadı farzedin. Tamam. Tekrar özür dilerim. Arkasını dönüp kapıya yönelir. Onur; - Şehrazat hanım. (Şehrazat durur) Aklı başında hiçbir şirket herne sebeple olursa olsun 3 aylık bir elemanına 150.000$ para vermez. Şehrazat onura döner; - Biliyorum. Özür dilerim dedim. Lütfen unutun. Ben tekrar özür dilerim. İyi akşamlar Tekrar arkasını dönüp kapıya yönelir. tam kapıyı açtığında onur; - Ama ben veririm. Şehrazat şaşırır kapıyı kaptıp umut dolu gözlerle onura doğru birkaç adım atar. onur; - Tabi bir bedeli var.
Benimle bir gece... Şehrazatın suratı değişir¤ sert bir tonla; - Ne? onur; - Sadece 1 gece ve 150.000$ sizin. Şehrazat; - Siz beni ne zannettiniz? Onur; - Ben sadece bir teklifte bulunuyorum. niye bu kadar sinirleniyorsunuz ki? Benimle bir gece geçirin ve 150.000$ sizin olsun. Şehrazat; - Siz bana nasıl bu kadar aşağılık bir teklifte bulunabiliyorsunuz? Hıı.. Ne zannediyorsunuz siz kendinizi? Ses tonunu biraz daha sertleştirmiştir. Onur duyduğu cevap karşısında memnundur ve şehrazatın karşısında neredeyse ağzı kulaklarına varacak bir durumdadır. Şehrazat; - Dubai projenizin başına başka mimar bulun. Ben artık sizin olduğunuz binaya adımımı bile atmam. Onur; - Teklifi mi kabul etmiyorsunuz yani? Şehrazat daha da sert bir tonla; - Asla!!! Kapıyı çarparak odadan çıkar ve merdivenlerde oturarak ağlar. Onursa aldığı cevabın memnuniyetiyle ağzı kulaklarında masasında oturmaktadır. Birden şehrazat kapıyı açıp içeri girer. Onur biraz şaşkın biraz da hayran gözlerle şehrazata bakar. Şehrazat zorla iki kelime çıkarır ağzından; - KABUL EDİYORUM....