Siteyi Beyenenler Beyenmeyenler Memnun Olanlar Olmayanlar Lütfen Yorum Yapsınlar !
djnuh_xn
Konu: Geri: Siteden Memnunmusun ? 06.01.08 22:15
istediğinizi arayıp buluyorsunuz arkadaşlar neden memnun kalmıyorsunuz
Bolu14Beyi
Konu: Geri: Siteden Memnunmusun ? 08.01.08 22:29
walla ustadım super bi site...
sana helal olsun.. Büyüksün Babaaa...
Teşekkür edemeyen tüm arkadaşlar adına sana çok çok çok teşekkürler ediyoruz.
gokalpan
Konu: Geri: Siteden Memnunmusun ? 09.01.08 5:33
valla bence site gayet güzel özellikle yüksek kalite albüm bölümü olması bence en iyi tarafı.Saygılar...
necmi
Konu: Geri: Siteden Memnunmusun ? 18.01.08 8:44
Gercekten Cok Emek Harcanarak Hazirlamissiniz.Sizleri Tebrik Ederim.Ellerinize Saglik..
cheren
Konu: Geri: Siteden Memnunmusun ? 23.01.08 15:51
emeğinize sağlık çok memnunum sitenizden!
muslumcu_ugur_1
Konu: Geri: Siteden Memnunmusun ? 23.01.08 20:27
Site oldukça güzel emeği geçen herkeze çok teşekkürler. Yalnız benim bir ricam olacak m.gürses full albümlerinde linklerde sorun var düzeltilebilirmi acaba?
fazgin_23
Konu: Geri: Siteden Memnunmusun ? 25.01.08 23:50
bence site çok güzel herşeyden haber alıyorum bu da çok güzel kalite ve emek burda
fazgin_23
Konu: Geri: Siteden Memnunmusun ? 25.01.08 23:50
fazgin_23 demiş ki:
bence site çok güzel herşeyden haber alıyorum bu da çok güzel kalite ve emek burda
FLEX
Konu: Geri: Siteden Memnunmusun ? 05.02.08 7:38
Emege saygi göstermek lazım. Hersey için cok tesekkurler
askemo
Konu: Geri: Siteden Memnunmusun ? 08.02.08 23:51
ben cok tesekkur ettim her yaptigim download ta ama burda bir kez daha tesekkur ediyorum. paylastigi icin zahmet emek verdigi icin cok sagolsun. benim cok hosuma gitti. hic bir yerde olmayacak blunmayacak seyler indirdim. cok tesekkurlerr
teo3868
Konu: Geri: Siteden Memnunmusun ? 11.02.08 0:12
emeğinize sağlık çok süper
arsan50
Konu: Geri: Siteden Memnunmusun ? 18.02.08 15:22
Değerli form yönetici arkadaşlar. Sitemiz hem çok güzel hemde bana göre tarihi bir görev üslenmiş bulunuyor. Unutulmaya yüz tutmuş, yanlız benim gibi o günleri yaşamış insanların hatıralarında, belkide özel kolleksiyonlarında tozlanan eserleri gün ışığına çıkarıp tekrar kulaklara sunuyorsunuz. Bunun değeri benim için ölçülemez ama genç arkadaşlarda bir zamanlar yurdumuzda nasıl sanat yapıldığını ve bunların örneklerini görmeleri açısından da değerli olduğuna inanıyorum. 45 lik plagı burada tanıyan gençler olacağından eminim. Bir Nurhan Damcı oğlu hatırlanmalıdır bence, unutulmamalıdır. Sizleri ve katkısı geçen tüm arkadaşları saygı sevgi ve gurur ile selamlıyorum. Bu değerli katkılarımızın devamını dilerim Saygılarımla,
tarantinov
Konu: Geri: Siteden Memnunmusun ? 22.02.08 5:57
usta,gördüğüm en faydalı site diyebilirim. gerçekten emeği olan herkeze çok teşekkürler.
efecix
Konu: Geri: Siteden Memnunmusun ? 14.05.08 1:32
beğenmeyen kendini beğenmiştir o kadar diyorum.Herşey süper ve çok güncel bu diğer forumlarda yok helal olsun kopyacıya.Nero bile bu kadar hızlı kopyalamıyor:DDD
panaroma91
Konu: Geri: Siteden Memnunmusun ? 17.06.08 23:00
Ben Memnun degılım bı ıstek yaptık sallayan olmadı..!
Muratti62
Konu: Geri: Siteden Memnunmusun ? 28.06.08 13:34
valla ben çok memnunum. Herşeyi bulabiliyorum. Aramama gerek kalmıyor. Ve mail olarak haber gelmesi ayrı bir güzellik doğrusu. Burada emeği geçen tüm arkadaşlarıma içten teşekkürlerimi sunuyorum.
sevda57
Konu: Geri: Siteden Memnunmusun ? 01.01.09 22:13
çok kalıteli ve güzel bir site
hayat1masal
Konu: Geri: Siteden Memnunmusun ? 01.02.09 23:40
panaroma91 demiş ki:
Ben Memnun degılım bı ıstek yaptık sallayan olmadı..!
İsteğiniz nedir acaba? Alaadinin lambası elimde değil ama elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kuşkun olmasın